Particulieren


Stylingconcepten voor thuis

Ziet u het zelf niet meer goed en is uw huis of tuin een ratatouille geworden van smaken en sferen? Dan is Mystic Garden de perfecte partner die u hierbij kan begeleiden. Soms gaat het om kleine details die een bepaalde sfeer kunnen creëren en soms gaat er een heel traject van overleg en schetsen aan vooraf. Door nauwkeurig te luisteren en mee te denken, ontwerpt en adviseert Mystic Garden voor de particuliere markt schitterende stylingconcepten. Van kussens en theelichten tot mooie sfeervolle decoratiestukken, alles wordt passend bij de stijl van uw huis geleverd en gesorteerd op uw wensen.

Interieurbeplanting en tuinen

Mystic Garden is geen hovenier maar heeft een goede en smaakvolle kijk op de aankleding van uw tuin en interieurbeplanting. Mystic Garden biedt tevens de mogelijkheid voor onderhoudscontract, waarmee we alle zorgen uit handen nemen.

Mystic Garden probeert uw tuin meer bij uw huis te betrekken door bijvoorbeeld het gebruik van plantenbakken of andere vernieuwende ideeën. Zo kunnen we Boeddhabeelden plaatsen of zelf bijzondere items laten vervaardigen. Hierdoor ontstaat er een tuin waar u het gehele jaar met plezier naar kijkt. We komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden passend bij uw budget te bespreken.

Iets te vieren?

Geeft u een feestje, dan kunt u ook bij Mystic Garden terecht. Voor stijlvolle, originele maar vooral unieke decoraties denkt Mystic Garden graag met u mee. Wij leveren de meest originele en imponerende aankleding voor iedere gelegenheid, zoals een bruiloftsfeest, verjaardag of jubileum. We denken graag met u mee en kijken naar de gewenste stijl en het budget. Voorbeelden zijn extra decoratie, led-verlichting en (lounge) meubilair. Indien gewenst kunnen we u op basis van nacalculatie voor elke opdracht een computergemaakte 3D tekening overleggen.

Wij bezorgen alles, plaatsen alles en halen de materialen ook weer bij u op. Kortom, weinig werk voor een unieke, originele en onderscheidende uitstraling van uw feest of partij.


Bekijk meer foto’s van onze decoraties voor particulieren in de gallerie.