Mystic Garden

"een vriendelijk, servicegericht en to-the-point bedrijf"


 Mystic Garden Mystic Garden is een vriendelijk, servicegericht en to-the-point bedrijf voor uw bloem-, tuin- en plantdecoraties voor diverse doelgroepen. Onze ideeën zijn verrassend en gecombineerd met een zeer hoge dosis originaliteit en creativiteit. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot zeer grote projecten waarbij conceptmatig gekeken wordt naar kleur, ruimte en wensen van klanten. Een direct en persoonlijk contact, garandeert een vlotte en consequente uitvoering.


U kunt bij ons terecht voor een compleet decoratieplan van idee tot en met de uitvoering. Met als uitgangspunt; het creëren van een unieke sfeer die staat voor de identiteit die u graag wilt uitstralen. Ons werk is altijd maatwerk of het nu gaat om een decoratiestuk voor in huis of een gezellig feest in de tuin, wij zorgen ervoor dat de klant altijd iets unieks geleverd krijgt.


“Voor onze Brandstores waren wij op zoek naar een geweldige winter etalage voor de maanden november en december. Via de juiste mond op mond reclame zijn we bij Mystic Garden terecht gekomen en al snel zaten we te brainstormen over wat de doen in de verschillende winkels. Er moest een duidelijk verhaal in de etalages verteld worden, Winter, feestmaand etc , maar elke store moest wel zijn eigen identiteit krijgen. We hebben Mystic Garden de volledige vrijheid gegeven en dat heeft gewerkt! In alle stores stond een geweldige etalage met een uitgesproken winterse sfeer. Kroon juweel van deze etalage ronde was toch wel onze store in Eindhoven, The Blob, dit geweldige gebouw heeft frank volledig omgetoverd tot een winter wonderland waar tot op de dag van vandaag nog over gesproken wordt in en rond Eindhoven!”

Coen Viguurs
Senior Marketing & VM JCRAGS.