HorecaRestaurant, lunchroom of grand café? Als horeca-ondernemer wilt u het liefst dat uw klanten weten dat u bestaat. Dat u opvalt. Dit kan onder andere door middel van de aankleding van uw zaak. Denk hierbij aan prachtige kleurrijke accessoires, grote sfeervolle decoratie-objecten, of juist door iets spannends aan de gevel of voor de deur! Mystic Garden denkt graag met u mee en kan aan elke gewenste stijl voldoen, uiteraard passend bij uw budget. Mystic Garden levert voor iedere horecagelegenheid stijlvolle, unieke decoratie-objecten speciaal op maat gemaakt.

Onderscheidend vermogen

Door onze verfrissende, vernieuwende kijk op decoratie en aankleding onderscheidt u zich en brengt u extra sfeer aan. Of u nu houdt van hip & lounge, of juist van warm en klassiek, voor het team van Mystic Garden is het altijd een uitdaging om het beste uit henzelf naar boven te halen.

Van kussentjes , theelichten en tafelvaasjes tot wandversieringen en terrasaankledingen. Mystic Garden is origineel en exclusief. Alles is mogelijk en wordt speciaal voor u ontworpen en gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met budget en we leveren op no cure no pay basis.

Huurformule

Mystic Garden levert niet alleen decoratie maar denkt ook aan de beplanting binnen en buiten, evenals de bijhorende bakken en het onderhoud daarvan. En om u te ontzorgen heeft Mystic Garden vanaf nu een speciale ‘huurformule’. U bent dan niet gekoppeld aan een bepaalde vaste sfeer, maar u kunt subtiel bijvoorbeeld per seizoen nuances aanbrengen.

Zo zijn er opvallende decoratie-objecten die op een centraal punt in uw zaak kunnen stralen, of kunt u kiezen voor een totale metamorfose, uiteraard afgestemd op uw wensen en budget. Wij denken graag met u mee en zijn grenzeloos in onze ideeën om met stijlvolle en toch spraakmakende originele voorstellen te komen.

Vrijblijvende offerte

Naast de huurformule is het uiteraard ook mogelijk om een object aan te schaffen. Graag bespreken wij uw wensen en doorlopen we stap voor stap het creatieve proces. Hoever u onze creativiteit wilt laten gaan, heeft u zelf in de hand. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en een verrassend resultaat. Uiteraard kunt u ook altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Evenement of feest

Wilt u of uw gast een eenmalige extra aankleding voor bijvoorbeeld een bruiloftsfeest , verjaardag of jubileum dan is dit ook mogelijk in alle gewenste stijlen en budget. U kunt hierbij denken aan extra decoratie, ledverlichting en (lounge) meubilair. Indien gewenst kunnen we u op basis van nacalculatie voor elke opdracht een computergemaakte 3D tekening overleggen.

Meubels op maat

Maar Mystic Garden doet meer! Ook voor speciaal op maat gemaakte steigerhouten meubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Door de jarenlange ervaring en perfecte afwerking van deze meubelen op maat kunnen we al uw wensen waarmaken!


Bekijk meer foto’s van onze decoraties voor de Horeca in de gallerie.