Evenementen


Evenementen, beurzen en feesten

Mystic Garden is het adres voor de aankleding van uw evenement, beursstand of (bedrijfs)feest. Mystic Garden beheerst alle stijlen en denkt graag met u mee. Of u nu houdt van hip & lounge, of juist van warm en klassiek, voor het team van Mystic Garden is het altijd een uitdaging om het beste uit henzelf naar boven te halen.

Groot en klein

In de evenementenbranche geniet Mystic Garden dankzij haar originele en exclusieve styling-ideeën inmiddels nationale bekendheid. Of het nu gaat om een groot of kleinschalig evenement, een beursstand, een tentoonstelling of een feest MG vindt dat de aankleding ervan zorg verdient. Dit creëert net dat extra gevoel waardoor iedereen er na afloop nog lang over spreekt en er met weemoed aan teruggedacht wordt. Juist door de vernieuwende stijl van decoreren van Mystic Garden krijgt u die spraakmakende sfeer.

Exclusief assortiment

Mystic Garden onderscheidt zich door het gebruik van niet alledaagse materialen en het leveren van maatwerk. U moet dan denken aan exclusieve hippe en stijlvolle objecten. De producten worden wereldwijd ingekocht en alles wordt met passie voor natuur en vorm verwerkt en ontworpen.

Daarnaast leveren we Mediterrane planten en bomen en zijn we dankzij onze jarenlange ervaring het aanspreekpunt om uw evenement de juiste sfeer en uitstraling te geven.
Mystic Garden denkt graag met u mee en komt altijd met een creatieve en passende oplossing. Onze eyecatchers zijn veelal zelf ontworpen en vervaardigd. U kunt al uw wensen doorgeven, wij komen met een passend voorstel en ideeën.

Totaalconcept

De service van Mystic Garden gaat verder dan het aankleden van een evenement. We leveren een all-in concept, waarbij u er zeker van bent dat alle aspecten van uw evenement (zoals uitnodigingen, catering, entertainment en decoratie) harmonisch op elkaar worden afgestemd.

Dus ook voor het regelen van cateraar, tenten, meubilair, techniek en artiesten bent u bij Mystic Garden aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange samenwerking met diverse professionele partners heeft Mystic Garden een vakkundig netwerk opgebouwd waardoor klanten met al hun vraagstukken bij ons terecht kunnen. U heeft maar een aanspreekpunt waardoor wij u veel werk uit handen nemen.

Indien gewenst kunnen we voor u een computergetekende 3D tekening maken om u een beter beeld te geven hoe de ambiance eruit kan komen te zien.
Maar alvorens we aan de slag gaan doorlopen we samen met u stap voor stap het creatieve proces. Hoever u onze creativiteit wilt laten gaan, heeft u zelf in de hand. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en een verrassend resultaat. Uiteraard kunt u ook altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.


Bekijk meer foto’s van onze decoraties voor Evenementen in de gallerie.