Detailhandel


‘Mystic Garden levert voor iedere zaak stijlvolle, unieke decoratie speciaal op maat gemaakt’

Als detaillist wilt u het liefst dat uw klanten weten dat u bestaat. Dat u opvalt en net anders bent dan uw concurrent. Dit kan onder andere door middel van de aankleding van uw zaak. Denk hierbij aan prachtige kleurrijke etalages en grote sfeervolle decoratie-objecten op een bepaalde plaats in uw zaak. Of door een mooi item op de toonbank of juist iets spannends aan de gevel? Mystic Garden denkt graag met u mee en kan aan elke gewenste stijl voldoen, uiteraard passend bij uw budget.

Eyecatchers

Mystic Garden gebruikt veelal natuurlijke materialen, gecombineerd met aparte en creatieve elementen. Ons werk is altijd maatwerk, of het nu gaat om een maandelijks decoratiestuk of een blijvend object, wij zorgen ervoor dat de klant altijd iets unieks geleverd krijgt.
Hierbij werkt Mystic Garden voornamelijk met grotere objecten die opvallen en stuk voor stuk het wauw-effect teweegbrengen. De zogenoemde eyecatchers.


Abonnement

U kent het wel, elke week een vers bloemenboeket op de balie van een bedrijf.
Wij bieden u een leuk alternatief aan, in plaats van het geijkte bloemen-abonnement. Deze service heet ons ‘bedrijfsdecoratie-abonnement’. Wij maken en leveren op huurbasis maandelijks of per kwartaal een nieuw decoratiestuk. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van verse bloemen, maar denk eerder aan materialen als hout, glas en zelfs stof.

U heeft als voordeel: een uniek, kunstzinnig, creatief object dat dankzij haar volume meer is dan een ‘normaal’ bloemenboeket. Bovendien wordt het decoratiestuk perfect afgestemd op uw bedrijf en de ruimte. Kortom, zeer geschikt voor winkels en bedrijven die hun publiek graag willen verrassen en inspireren. Natuurlijk is het ook mogelijk om met verse bloemen/planten te werken.

Koopje?

Mystic Garden adviseert om de decoratie maandelijks of per kwartaal aan te passen aan de seizoenen met in de decembermaand een speciaal en origineel kerststuk. Maar voor klanten die liever een vast object willen en erg verknocht zijn aan het bestaande item dat er staat, is koop uiteraard ook een mogelijkheid.

Interieurbeplanting

Door onze verfrissende kijk op aankleding en kennis van de mogelijkheden bent u ook voor interieurbeplanting bij Mystic Garden aan het juiste adres! Mystic Garden weet de inkoopkanalen voor de beste en mooiste planten en bijhorende potten en plantenbakken.
Bovendien heeft MG meer dan 15 jaar ervaring met interieurbeplanting zowel op hydro-basis als op aarde. Het voordeel van planten op een hydro-basis is dat er meestal maar 1 keer per maand water gegeven hoeft te worden. De meter geeft dit aan en het is dus makkelijk bij te houden.

Bedrijfsfeesten, evenementen, beursstands

Mystic Garden is in de evenementenbranche inmiddels een nationaal begrip. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van Mystic Garden is het aankleden en decoreren van evenementen en bedrijfsfeesten. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot zeer grote projecten waarbij conceptmatig gekeken wordt naar kleur, ruimte en wensen van klanten. Een direct en persoonlijk contact, garandeert een vlotte en consequente uitvoering.

Tevens weten we als geen ander hoe we uw beursstand moeten laten opvallen. U kunt dan denken aan spraakmakende, hippe en stijlvolle decoratieobjecten. Indien gewenst met bijpassende meubilair, zoals tafels, statafels, stoelen, krukken en tevens loungemeubilair. Mystic Garden heeft ook een stuk verlichting in beheer, bestaande uit diverse soorten led-verlichting om de omgeving in de juiste sfeerkleur uit te lichten!

Samen met u bespreken we de wensen en wij komen dan met en passend plan. Indien u interesse heeft in bepaalde objecten of u wilt decoratie-advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag kijken en geven vrijblijvend advies.


Bekijk meer foto’s van onze decoraties voor de detailhandel in de gallerie.