Vacature creatieve alleskunner

 

Mystic Garden:

Mystic Garden uit Eindhoven is een servicegericht en to-the-point bedrijf voor  bloem-, tuin, en plantdecoraties voor diverse doelgroepen. Onze ideeën zijn verrassend, altijd gecombineerd met een hoge dosis originaliteit en creativiteit. Of het nu gaat om kleinschalige of zeer grote projecten altijd wordt er conceptmatig gekeken naar kleur, ruimte en de wensen van onze klant. Direct en persoonlijk contact, en een gegarandeerde vlotte en adequate uitvoering.

Ter uitbreiding van ons team zijn we per direct op zoek naar een creatieve alleskunner met feeling voor decoreren. Kom jij ons team versterken?

Functie omschrijving:

Als creatieve alleskunner bied je ondersteuning op het gebied van decoreren, zowel in de showroom als op locatie. Het is zeer afwisselend en dynamisch werk. De ene keer ben je bezig met onderhoud aan de decoratie items, de andere keer ben je een evenementenlocatie aan het aankleden of het laden en lossen van de decoratie. Daarbij zijn de werktijden zeer variabel. Werken in de avonduren en weekenden hoort daar zeer geregeld bij.

Functie eisen:

-          Minimaal 18 jaar
-          Zelfstandig kunnen werken
-          Ervaring op het gebied van decoreren
-          In bezit van rijbewijs B
-          Geen 9-to-5 mentaliteit
-          Creatief, spontaan, flexibel en representatief
-          Beheersing van de Nederlandse taal
-          Woonachtig in de regio Zuidoost Brabant

Wij bieden:

-       Een veelzijdige job
-       Een 0-uren contract, waarbij je naar verwachting gemiddeld 20 uur per week maakt. Per week kan dit variëren van 10 tot 40 uur.
-       Een uitermate gezellig team en een prettige werksfeer

 

Reageren?

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je sollicitatiebrief inclusief (pas-)foto naar Frank de Jong via sales@mysticgarden.nl. Geef daarbij alsjeblieft aan hoeveel uur je per week beschikbaar bent. Je ontvangt uiterlijk op 21 november van ons een reactie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.