Bedrijven


Mystic Garden is het bedrijf dat complete decoratieplannen voor kantoren en bedrijven, van idee tot en met de uitvoering kan realiseren. Met als uitgangspunt; het creëren van een unieke sfeer die staat voor de identiteit die de opdrachtgever graag wil uitstralen. Ons werk is altijd maatwerk of het nu gaat om een maandelijks decoratiestuk op kantoor of het aankleden van een bedrijfsruimte, wij zorgen ervoor dat de klant altijd iets unieks geleverd krijgt.

Onderhoudscontract

Mystic Garden is geen hovenier maar heeft een goede en smaakvolle kijk op de aankleding van uw bedrijfstuin en interieurbeplanting. Mystic Garden biedt tevens de mogelijkheid voor een onderhoudscontract, waarmee we alle zorgen uit handen nemen. Graag bespreken wij uw wensen en doorlopen we stap voor stap het creatieve proces. Hoever u onze creativiteit wilt laten gaan, heeft u zelf in de hand. Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit en een verrassend resultaat. Uiteraard kunt u ook altijd geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

Eyecatchers

Mystic Garden gebruikt veelal natuurlijke materialen, gecombineerd met aparte en creatieve elementen. Ons werk is altijd maatwerk, of het nu gaat om een maandelijks decoratiestuk of een blijvend object. Mystic Garden werkt daarbij voornamelijk met grotere objecten die opvallen en stuk voor stuk het wauw-effect teweegbrengen. De zogenoemde eyecatchers.

Bedrijfsdecoratie-abonnement

In plaats ven een vers bloemenboeket op de balie van uw bedrijf, bieden wij u een leuk alternatief aan. Deze service heet ons ‘bedrijfsdecoratie-abonnement’. Wij maken en leveren op huurbasis maandelijks of per kwartaal een nieuw decoratiestuk. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van verse bloemen, maar denk eerder aan materialen als hout, glas en zelfs stof.
U heeft als voordeel: een uniek, kunstzinnig, creatief object dat dankzij haar volume meer is dan een ‘normaal’ bloemenboeket.

Om het klanten aangenaam te maken is het mogelijk om decoratieobjecten te huren of kopen. Wanneer u ze huurt kunt u tegen aantrekkelijke voorwaarden een abonnement afsluiten waardoor er om de maand (of drie maanden) een nieuw decoratie-item kan komen te staan.

Interieurbeplanting

Door onze verfrissende kijk op aankleding en kennis van de mogelijkheden bent u ook voor interieurbeplanting bij Mystic Garden aan het juiste adres! Mystic Garden weet de inkoopkanalen voor de beste en mooiste planten en bijhorende potten en plantenbakken.
Bovendien heeft MG meer dan 15 jaar ervaring met interieurbeplanting zowel op hydro-basis als op aarde. Het voordeel van planten op een hydro-basis is dat er meestal maar 1 keer per maand water gegeven hoeft te worden. De meter geeft dit aan en het is dus makkelijk bij te houden.

Bedrijfsfeesten, evenementen

Mystic Garden is in de evenementenbranche inmiddels een nationaal begrip. Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van Mystic Garden is het aankleden en decoreren van evenementen, bedrijfsborrels en/of bedrijfsfeesten. Wij zijn gespecialiseerd in kleine tot zeer grote projecten waarbij conceptmatig gekeken wordt naar kleur, ruimte en wensen van klanten. Een direct en persoonlijk contact, garandeert een vlotte en consequente uitvoering.

Totaalconcept

De service van Mystic Garden gaat verder dan het aankleden van een evenement. We leveren een all-in concept, waarbij u er zeker van bent dat alle aspecten van uw evenement (zoals uitnodigingen, catering, entertainment en decoratie) harmonisch op elkaar worden afgestemd.

Dus ook voor het regelen van cateraar, tenten, meubilair, techniek en artiesten bent u bij Mystic Garden aan het juiste adres. Dankzij de jarenlange samenwerking met diverse professionele partners heeft Mystic Garden een vakkundig netwerk opgebouwd waardoor klanten met al hun vraagstukken bij ons terecht kunnen. U heeft maar een aanspreekpunt waardoor wij u veel werk uit handen nemen.

Beursstands

Tevens weten we als geen ander hoe we uw beursstand moeten laten opvallen. U kunt dan denken aan spraakmakende, hippe en stijlvolle decoratieobjecten. Indien gewenst met bijpassende meubilair, zoals tafels, statafels, stoelen, krukken en tevens loungemeubilair. Mystic Garden heeft ook een stuk verlichting in beheer, bestaande uit diverse soorten led-verlichting om de omgeving in de juiste sfeerkleur uit te lichten!

Samen met u bespreken we de wensen en wij komen dan met en passend plan. Indien u interesse heeft in bepaalde objecten of u wilt decoratie-advies, neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag kijken en geven vrijblijvend advies.


Bekijk meer foto’s van onze decoraties voor bedrijven in de gallerie.